Mutfakta Bir Şef Gibi Hissetmenizi Sağlayacak Ürünler

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) hastalığı sebebiyle belki de hiç olmadığı kadar çok evlerimizde kaldık. Birçoğumuz için ev; iş yeri, okul, restoran, kütüphane ve çok daha fazlası oldu. Hal böyle olunca mutfakta geçirdiğimiz zaman da eskisinden daha fazla oldu. Biz de, mutfakta geçirdiğiniz zamanda kendinizi bir şef gibi hissetmenizi sağlayacak ürünler ile sizi tanıştırmak istedik. Ve ayrıca yemeklerinizi belki birkaç seviye yukarı taşımanıza yardımcı olmak istedik! Mutfakta harikalar yaratmanızı sağlayacak ürünler, yazımızda sizi bekliyor!

Yeni normal ile birlikte evde ve özellikle mutfakta geçirdiğimiz zamanın arttığını söyleyebiliriz. Gerek hafta sonu yasakları gerek restoranların sadece gel-al ve paket servis vermeleri gibi etkenler hepimizi evde daha çok yemek pişirmeye yönlendirdi. Kendi mutfağımızda şef olmak da mutfaktaki birçok eksiği daha yakından görmemize sebep oldu. Ya da belki daha önce hiç tanışmadığımız mutfak aletleriyle tanışmamızı sağladı. Biz de, evde kalan ve mutfakta vakit geçirmeyi seven herkes için; mutfakta hem daha rahat hem de iyi bir şef gibi hissetmenizi sağlayacak çeşitli ürünleri bir araya getirdik! 

1-) Kişiye Özel Mutfak Önlüğü

Kişiye Özel Bay Chef Karikatürlü Mutfak Önlüğü-12
Kişiye Özel Şef Önlüğü İle Mutfağın Şefi Olun

Kişiye Özel Önlük; kendinizi şef gibi hissetmenizi sağlayacak ürünlerden ilki. Çünkü her şefin yemek yaparken kullandığı, kendine özel bir önlüğü vardır. Üzerine dilediğiniz ismin baskısını yaptırabileceğiniz, yıkanabilir kumaş flex baskı sayesinde uzun yıllar size eşlik edecek ve mutfağınıza özel bu ürün sayesinde kendi mutfağınızın şefi olabilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü yemek yapmayı seven yakınlarınız için hediye olarak tercih ederek onları mutlu edebilirsiniz!

2-) Et Termometresi

Kızartma, ızgara veya fırında et pişirirken Et Termometresi kullanmak az çabayla lezzet dolu bir sonuç elde etmenin bir yoludur. Eti kurutmadan, çok pişirmeden veya çiğ bırakmadan; bir şef gibi et pişirmek için siz de mutfağınızda et termometresi kullanabilirsiniz. En iyi yemeğe ulaşabilmek için et termometresi kullanan şefler gibi bu ürünü kullanarak yemeklerinizde fark yaratabilirsiniz. Sıcaklık doğruluğu, duyarlılık ve kullanım kolaylığı ile et termometresi, mutfaktaki en iyi yardımcılarınızdan biri olacak!

3-) Izgara Döküm Tava


Kendinizi şef gibi hissetmek için ihtiyacınız olan ürünlerden biri de Izgara Döküm Tava çeşitleridir. Evinizde mangal lezzetinde enfes etler pişirmek için hem sağlıklı hem de kolay kullanımlı olan döküm tavaları tercih edebilirsiniz. Izgara döküm tava çeşitleri ısıyı kontrol altında tutabildiği için kalın ve sulu bir bifteği ateşle doğrudan temas etmeden, sağlıklı ve lezzetli bir şekilde, bir şef gibi pişirebilirsiniz.

4-) Şef Bıçağı

Şef gibi hissetmenizi sağlayacak ürünler
Şef Bıçağı İle Sebzeleri Bir Şef Gibi Kesin

Şefler için bıçak kullanmak oldukça önemlidir. Sonuçta sebzeden ete, balıktan yeşilliğe birçok besini pişirme aşamasına getirmek için bıçaklar kullanılır. Şef Bıçağı, diğer bıçaklardan farklı olarak daha keskin ve daha profesyonel bir üründür. Bu ürüne sahip olmadan önce bu konuda biraz uzmanlaşmanız ve bıçağı çok dikkatli kullanmanız gerekir. Daha sonra siz de kendinize uygun bir şef bıçağı ile mutfakta harikalar yaratabilirsiniz!

5-) Erişte Makarna Hamur Kesme Mantı Açma Makinesi 

Şef gibi hissetmenizi sağlayacak ürünler
En Usta Şefler Gibi Makarna Açabilmeniz İçin: Erişte Makarna Hamur Kesme Mantı Açma Makinesi 

Kendi makarnanızı, mantınızı ya da eriştenizi yapmak çok da zor değil desek ne dersiniz? Erişte Makarna Hamur Kesme Mantı Açma Makinesi  ile siz de kendi makarnanızı bir şef gibi, kolayca hazırlayabilirsiniz! Düz merdane, Spagetti ve Erişte olmak üzere üç taraflı kullanıma sahip olan ve makarnayı kesmenize de olanak tanıyan bu ürün mutfakta işinizi kolaylaştıracak. Hamuru hazırladıktan sonra kolay kullanımı ile hamuru ürüne yerleştirmeniz ve kolu çevirmeniz yeterli; bir şef gibi incecik hamuru ile lezzet dolu taze makarnanız artık neredeyse hazır!

6-) Dijital Hassas Mutfak Terazisi

Şef gibi hissetmenizi sağlayacak ürünler
Ayrıntılar Önemlidir: Tam Kıvamında Yemekler İçin Hassas Tartı

Mutfakta çalışmayı sevenler yemek yaparken gramların ne kadar önemli olduğunu bilirler. Özellikleri bazı yemekleri yaparken içine eklediğiniz ürünlerin miktarı oldukça önemlidir. Gerekenden birkaç gram az ya da fazla ürün eklemek, ortaya çıkardığınız yemeğin lezzetinde büyük değişimler oluşmasına neden olabilir.  Hassas Mutfak Terazisi kullanmak, yemekleri tam kıvamında, bir şef gibi yapmanızı sağlar.

7-) Pizza Tepsisi

Şef gibi hissetmenizi sağlayacak ürünler
Şık Bir Sunum ve İyi Bir Pişirme İçin: Pizza Tepsisi

Pizza Tepsisi de mutfakta kendinizi şef gibi hissetmenizi sağlayacak ürünlerden biridir. Pizza yapmak başlı başına bir şeflik belirtisiyken bir de bu pizzayı pizza tepsisinde yapmak şefliği bir üst basamağa taşımaktır diyebiliriz. Benzersiz, ince kabuklu, leziz bir pizza yapmak için siz de pizza tepsilerini tercih edebilirsiniz. Hem sunum açısından hem de lezzet açısından pizza tepsilerini kullanabilirsiniz. Böylece siz de mutfakta şef gibi olabilirsiniz!

8- ) Mutfak Gereçleri Seti

Şef gibi hissetmenizi sağlayacak ürünler
Mutfaktaki Her Sorunu Çözebilecek Mutfak Gereçleri

Kendinizi şef gibi hissetmenizi sağlayan ürünler arasında son olarak Mutfak Gereçleri Seti var! Mutfaktaki farklı ürünlerde kullanabileceğiniz, mutfakta sizin için her şeyin anahtarı olacak bu ürünler ile siz de mutfağınızda şef gibi hissedebilirsiniz! 1 adet dondurma kaşığı, 1 adet el rendesi,1 adet sarımsak ezici, 1 adet meyve ve sebze soyucu ve1 adet kapak açacağı ile oluşturulan bu set aynı zamanda mutfakta sizin en büyük yardımcınız da olacaktır.